Animal Religion, Júlia Farrero i Circ Pistolet a Fira Mediterrània aquest cap de setmana

Fira Mediterrània de Manresa arriba aquest cap de setmana a la seva 21ª edició dedicada als rituals, que marcaran la seva línia de programació. Com en d’altres ocasions, la música és el gènere majoritari de la seva graella, que també inclou espectacles d’arts escèniques i alguns d’ells de circ. L'APCC estarà present a la Fira amb un estand a la Llotja Professional que podeu visitar de dijous a dissabte.
 

La fira tindrà lloc a partir de dijous fins diumenge i inclourà els espectacles de circ Fang, d’Animal Religion, Quan no tocàvem de peus a terra, de Circ Pistolet, i els nous espectacles de la trapezista Júlia Farrero, Teia, una peça inspirada en la tradició pirenaixa de les falles. El seu objectiu és fugir del dia a dir per tornar a la tradició, als orígens i endisar-se en la màgia del foc, l’olor de fusta i la barreja d’imatges i moviment.
 

A més, altres espectacles de circ que formen part de la programació són Gritando sin hacer mucho ruido, de la companyia Yifan, on veurem funambulisme, i Bilal, de Cirque Rouages, sobre els viatge de les persones migrants.

Descomptes per associar-se

Els  i les professionals del circ que decideixin associar-se a l'estand de Fira Mediterrània gaudiran d'un descompte de la primera quota i no pagaran fins el 2019. Només cal que passeu pel nostre estand.

L'APCC disposarà d'estand a la Llotja Professional

Compartiu aquesta notícia