Arriba el Festival Circorts amb tallers i espectacles de circ al carrer

El Festival Circorts arriba aquest cap de setmana en el marc de la Festa Major d’aquest districte de Barcelona amb tota una programació de circ que inclou tallers i espectacles al carrer. Com els darrers anys, el Circorts es concentra al carrer de Benavent.

Divendres per la tarda el Circorts comença amb tallers de circ amb l’espectacle Vintage, de la companyia del Montseny Circo Los, i després la companyia Trimera amb Ikkat, una peça de trapezi. La jornada acabarà amb la companyia Jur, que barreja música i circ.

Dissabte pel matí el festival comença amb tallers de circ i amb l’espectacle de pallassos Trasla2 i Adoro, amb acrobàcia sobre bicicleta. Per la tarda hi haurà tallers de circ i després la companyia LePuant mostrarà Tot sol...i núvol, i Kafuné de jove companyia Du’k’to, que barreja dansa i circ. La jornada acabarà amb l’adaptació de la novel•la Josafat de la companyia de Valls Passabarret i el concert d’Els Circonautes.

Diumenge la programació es concentra per la tarda amb més tallers de circ i  ales 18h l’espectacle Rar de la cia Balusca de Terrassa. El Circorts acabarà amb l’itinerant Danscircant de la companyia Sac Espectacles.

Aquest cap de setmana amb tota la programació gratuïta

Compartiu aquesta notícia