El quart Cara a Cara potenciarà els intercanvis entre periodistes culturals i artistes de circ

Els Cara a Cara arriben a la seva quarta edició, després dels bons resultats dels tres anys anteriors. Els Cara a Cara són trobades organitzades per l'APCc en què  un artista de circ i una persona del públic assisteixen a espectacles de circ per tal de compartir punts de vista i intercanviar opinions. Enguany volem que els i les acompanyants del públic siguin en la seva majoria periodistes culturals, per tal d’acostar-los als espectacles de circ.
 

A través del Facebook de l'APCC buscarem artistes socis i sòcies que vulguin anar a veure un espectacle de circ d'aquesta tardor en diferents equipaments culturals de Catalunya.
L’objectiu és que ambdues persones vegin el mateix espectacle de circ contemporani i després en parlin i comparteixin què els ha semblat. Posteriorment, recullen aquesta conversa en un text o vídeo. Segons els resultats de les tres edicions ja celebrades,  tots dos tipus de públic van explicar que les converses postfunció van ser molt interessants perquè els havien aportat una nova mirada respecte l’espectacle en qüestió i sobre el circ en general.
 

 Els Cara a Cara tindran lloc durant la tardor i hivern, i es duran a terme gràcies a la col•laboració dels teatres i festivals que programen circ durant aquestes dates, que ofereixen les entrades gratuïtes, com el Teatre Lliure, l’Ateneu de 9Barris, el Festival Temporada Alta, entre d'altres.
 

En breu penjarem a través de les nostres xarxes socials els espectacles pels quals estem organitzant parelles de Cara a Cara i pels quals necessitem socis i sòcies que hi assisteixen. Enguany Manel Rosés serà la persona de junta encarregada de gestionar els Cara a Cara juntament amb l'oficina de l'APCC.

Es durà a terme fins el mes de desembre

Compartiu aquesta notícia