Nova píndola formativa: Estic preparat/da per a internacionalitzar-me?

Les associacions de professionals APCC, TTP, AADPC i APdC organitzen una formació sobre internacionalització, dividida en dues sessions, per a tots aquells professionals que estiguin interessats en sortir fora. La primera part rep el suport del Servei de Desenvolupament Empresarial de l'ICEC i tindrà lloc el 20 de novembre al matí i serà gratuïta però cal inscripció prèvia aquí.

La primera part de la formació, titulada Està el teu projecte escènic llest per a internacionalitzar-se?, abordarà els aspectes que cal tenir en compte per sortir a l'estranger. Es tractaran qüestions generals, com si es disposa del personal suficient o dels recursos necessaris, així com si la comunicació és la correcta. Anirà a càrrec de Toni González, consultor per a la mobilitat artística i la internacionalització de la cultura i es farà amb la col•laboració de l'SDE.

Més endavant organitzem una segona sessió se centrarà en els recursos per a la internacionalització (ajuts, informació, consells…) amb col•laboració amb l'Institut Ramon Llull i Catalan Arts. Es durà a terme a principis del 2019.

Programa de la sessió del dia 20 de novembre

    Els projectes escènics internacionalitzables. Característiques. Com reconèixer-ne les carències i els punts forts per a la mobilitat.
    Valors i valors diferencials de les estructures escèniques i dels seus projectes: Construcció del relat artístic per a la mobilitat a partir dels valors diferencials.
    Coneixement de la realitat internacional. Experiències. Contactes. Directoris disponibles.
    Recursos de l'organització: comunicació, personal, capacitat financera i reputació.
    Estudi dels circuits i dels mercats exteriors. Recursos d'informació disponibles.
    Com seleccionar els circuits objectius internacionals.


Sobre Toni González

Consultor per a la mobilitat artística i la internacionalització de la cultura. Assessora, tutoritza, acompanya i forma empreses i organitzacions de les arts en viu en la seva mobilitat i internacionalització. És consultor homologat en internacionalització per ICEX Espanya Exportació i Inversions i per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), i és membre de la Junta Directiva de la Xarxa Internacional per a les Arts de l'Espectacle Contemporànies (IETM). Ha estat expert avaluador de projectes del programa «Europa Creativa» de la Comissió Europea, vicepresident de l'Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya, i cofundador i vicepresident de la xarxa internacional de fires d'espectacles EurAm Bourse.

Dades pràctiques
Quan: 20 de novembre.
Horaris: de 10 a 14h.
On: Sala d'actes de l'Arts Santa Mònica (Rambla Santa Mònica, 7).

Sessió gratuïta. Places limitades! Inscripcions a través d'aquest formulari.
 

Sessió gratuïta el 20 de novembre al matí

Compartiu aquesta notícia