Formació pràctica sobre com aplicar la nova llei de protecció de dades

El passat mes de maig (2018) va entrar en vigor el RGPD (Reglament General de Protecció de Dades), que tots i totes coneixem com a Nova Llei de Protecció de Dades. Durant una setmana, el correu electrònic dels i les europees es va inundar de missatges on s'avisava de la seva arribada i se'ns demanava validar, a mode de consentiment de cessió de les nostres dades, la subscripció a desenes de newsletters diferents. Però, en què consisteix la nova llei? Com afecta a les entitats culturals i als/les artistes? L’hem aplicada correctament?

Per solucionar aquests dubtes d'un manera pràctica l'Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya juntament amb la resta de les associacions de professionals de les arts escèniques hem organitzat la sessió "Tot allò que hauries de saber sobre el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) per a implantar-lo correctament".


A través d'una sessió pràctica amb Víctor Roselló, advocat especialitzat en noves tecnologies,  es donaran les eines necessàries perquè qui vulgui/ hagi d’implantar el RGPD ho pugui fer d’una manera autònoma i amb total seguretat.
 
 
Sobre Víctor Roselló
Advocat especialitzat en assessorament en matèria de protecció de dades des de 2003. Assessora tant a empreses en la correcta aplicació de la llei, com a particulars a qui s'ha vulnerant el seu dret a la protecció de dades personals.
Formació acadèmica

    - Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona.
    - Màster en Comerç Electrònic per la Universitat de Barcelona.
    - Postgrau en Dret de les Noves Tecnologies per ESADE.
    - Diploma d’Estudis Avançats en Dret Constitucional per la UB.

Informació pràctica
 
Dia: Dimarts 30 d’octubre
Hora: de 16 h a 20 h - sessió molt pràctica
Lloc: Fabra i Coats (carrer Sant Adrià, 20)
Preu: Gratuït per a socis/es, 5€ per a no socis/es
Inscripcions aquí fins el 28/10
Organitzadors: APGCC, APdC, APCC, i  AADPC

Dimarts 30 de novembre

Compartiu aquesta notícia