Curs de Pedagogia de l’acrobàcia amb Alberto Feliciate

L’APCC organitza el setè cicle de Formació per a formadors i formadores aquest 2018-2019, i el primer curs estarà dedicat a la Pedagogia de l’acrobàcia amb Alberto Feliciate el cap de setmana del 8 i 9 de desembre. Es tracta d’un curs de 12h per a formadors/es que utilitzen l’acrobàcia com a eina educativa i també per a artistes de circ o d’altres àmbits que practiquen l’acrobàcia des de qualsevol dels seus vessants com el breakdance, el parkour, la capoeira, etc. Aquí us podeu inscriure.


Objectius del curs
L’objectiu del curs és compartir eines que ajudin a investigar i aprofundir en bases de l’acrobàcia per descubrir noves metodologies que en facilitin l’aprenentatge.
La combinació de sessions teòriques i pràctiques permetrà fer un repàs sobre els temes centrals de la pedagogia de l’acrobàcia desenvolupats en  cursos anteriors, i abordar alhora nous temes que permetin aprofundir en les metodologies de trucs acrobàtics específics, però també,  conèixer i analitzar altres tipus d’acrobàcia o  descobrir noves eines per desenvolupar una  preparació física específica... Des de la  prevenció i recuperació de lesions fins a l’ús de l’acrobàcia com a eina d’expressió corporal, aquest curs és una mirada àmplia sobre la disciplina que vol donar respostes als dubtes als que s’enfronta el formador en la seva quotidianitat.

Consulteu aqui el programa complet del curs.

Alberto Feliciate

Alberto Feliciate neix el 1975 a Astúries; des dels 9 fins als 16 anys entrena i competeix com a gimnasta esportiu. A 17 anys, per una lesió a l’esquena, ha de deixar la competició i passa a formar als gimnastes de base, aconseguint diversos campions i subcampions d’Espanya. Paral•lelament comença a fer col•laboracions amb companyies de teatre. Amb 18 anys viatja al Japó per treballar com a acròbata i malabarista al parc temàtic Parc Espanya, on entra en contacte amb mestres d’arts marcials, amb especialistes d’acció i artistes de diferents disciplines. Des dels 22 fins als 34 anys treballa com a especialista d’acció. Durant més de 10 anys ha estat professor de l’escola de Circ Rogelio Rivel i  també membre de la Junta Directiva i de l’equip de Coordinació Pedagògica. Paral•lelament ha impartit classes de formador de formadors per a associacions de circ de Saragossa (AMZ), Alacant (Donyet Ardit), Bilbao (Flik flak), SANTIAGO DE COMPOSTELA (Circonove) entre d’altres. És coordinador de l’equip de formadors d’acrobàcia de l’APCC des de 2012. Actualment és professor a DOCH, Universitat de circ i dansa d’Estocolm.


Dades pràctiques
Dates: 8 i 9 de desembre
Horaris: Dissabte 10h -14:15h i 15h30 - 18h45 / Diumenge 10h - 13:45h i 15h - 16:30h
Lloc: La Central del Circ
Preu: 60€ socis/es i 75€ no socis/es
Places limitades. Inscripcions aquí fins el 30 de novembre

El cap de setmana del 8 i 9 de desembre a La Central del Circ

Compartiu aquesta notícia