Obert el període d’inscripcions per al II Encuentro Estatal de Cirqueras

El II Encuentro Estatal de Cirqueras ha obert ja les inscripcions per aquesta trobada que tindrà lloc del 10 al 13 de desembre a Granada en el marc del Festival Cau. Es planteja com un moment per abordar qüestions que sovint inquieten les professionals del circ com entre d’altres la visibilització del treball de les cirqueres, la gestió dels múltiples rols que exerceixen en l’entorn del circ, la participació i acció en espais on les dones tenen una representació minoritària.

La trobada tindrà lloc del 10 al 13 de desembre a la Universitat de Granada en el marc del Festival Cau. Les places són limitades i s’han de fer a través d’aquest formulari.

Aquesta segona trobada és possible després que l’any passat a Sevilla es tractessin diferents temes  i es constatés el seus resultats positius quant a empoderament, reflexió o impuls d’accions i projectes. Enguany es treballarà a partir dels temes més urgents detecats des d’una perspectiva de gènere, amb expertes en aquest àmbit i també des del punt de vista de les professionals del circ. En aquest cas es durà a terme una presentació en públic en forma de ponència com una activitat del Festival CAU.


Aquí
trobareu més detalls pràctics de la trobada.
 

La trobada tindrà lloc del 10 al 13 de desembre a Granada

Compartiu aquesta notícia