El Born acollirà el lliurament de premis Zirkolika

El lliurament de premis Zirkòlika enguany canvia d’emplaçament i tindrà lloc al central cultural del Born el 19 de desembre a les 20h. Segons ha informat la revista, els guardons han rebut 44 candidatures procedents de 34 companyies diferents. El jurat està format per la pallassa Pepa Plana, les gestores culturals Jordina Blanch (CiRCulant), Sònia Martínez (AlterCircus) i Cristina Cazorla (La Puça espectacles), l’artista Ignasi Gil, el fotògraf Manel Sala, Lola Casademont de la Fira de Circ de La Bisbal de l’Empordà i el periodista de la revista Marcel Barrera.

Continua obert actualment i fins el 30 de novembre la convocatòria de premi de votació popular per escollir el millor espectacle de circ de l’any. Professionals de circ, periodistes culturals i aficionats al circ podeu votar a través d’aquest formulari. Entre els participants es sortejaran dues subscripcions anuals per a la revista i dues entrades dobles per a la Nit de Circ.

Enguany els premis s’han ampliat amb dues noves categories: millor entrada o espectacle de pallassos i millor trajectòria. A més, s’han creat les categories de millor espectacle de circ de sala i millor espectacle de circ de carpa, fins ara unides.

En total, s’atorgaran 11 guardons, entre els quals hi ha el Gran Premi BBVA Zirkòlika, atorgat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX. El premi consisteix en una gira per vàries ciutats catalanes valorada en 20.000 euros.

La cita és el dia 19 de desembre a les 20h

Compartiu aquesta notícia