A principis de 2019 començaran les obres del nou centre dedicat a les arts del circ a Palma

L’Ajuntament de Palma ha fet públic el projecte de rehabilitació de Can Ribes, l’espai que es dedicarà al nou centre de les arts del circ a la capital mallorquina. El projecte té un pressupost de 930 mil euros i està previst que les obres comencin a principis del 2019.

El nou centre està situat al barri de La Soledat, i suposa guanyar per a la cultura i la creació un edifici actualment abandonat. Concretament està previst que Can Ribes aculli formació, investigació i creació en circ, per tal de donar resposta a la demanda dels professionals de circ que demanaven un espai de qualitat on poder entrenar, crear i trobar-se amb d’altres professionals.

En la presentació del projecte s’ha reconegut el circ com un art estratègic i el nou espai s’incorporarà al mapa d’equipaments culturals de la ciutat amb l’objectiu de convertir Palma en un punt de referència en circ. L’espai de Can Ribes comptarà amb una sala d’entrenament i de posada en escena, sales de creació, una sala polivalent i un espai per a oficines.
 

El pressupost total de l’adaptació de l’edifici de Can Ribas és de 930 mil euros

Compartiu aquesta notícia