Envà d’Amer i Africa la Biennal de les arts del circ de Marsella

La companyia catalana Amer i Àfrica formarà part elmes de gener de la programació de la Biennal de les Arts del Circ de Marsella, amb el seu espectacle Envà. Es tracta de la única companyia catalana programada per aquest festival, que des del 9 de gener fins el 5 de març porta espectacles de circ a Marsella i altres ciutats pròximes.

Amer i Àfrica actuaran el 12 i 13 de gener amb la versió de carrer del seu espectacle al centre de Marsella. Altres companyies programades són Cirque Aïtal, Cirque Eloïze, Gandini Juggling, Galapiat Cirque, Johann Le Guillerm, NoFit State Circus o Circus Cirkor.

També s’hi podran veure companyies que han mostrat els seus espectacles a La Central del Circ com HMG o Zirkus Morsa amb La Fin demain. Podeu consultar la programació completa aqui.
 

Programació per a professionals   
A més dels espectacles, la Bienal inclou una programació de xerrades i debats per a professionals del circ, que tindran lloc del 22 al 27 de gener a Marsella. Aquí podeu consultar el programa i també fer la inscripció gratuïta.

La programació del festival s’allarga del 9 de gener al 5 de març

Compartiu aquesta notícia