La companyia Capicúa rep el premi Marcelino al millor espectacle de circ aragonès per Koselig

La companyia de circ Capicúa, membre de l’APCC, ha rebut el premi Marcelino Orbés al millor espectacle de circ aragonès per l’espectacle Koselig, estrenat durant aquest any 2018. Koselig ha rebut aquest guardó per la seva qualitat artística i tècnica i per fer de pont entre el teatre, la màgia les arts dels circ tot arribant a tot tipus de públic.

El premi ha estat lliurat en el marc del Festival de Circ de Saragossa, i en la cerimònia de lliurament també ha actuat la companyia membre de l’APCC Pakipaya.

D’altra banda, la companyia DAniball va rebre el premi al millor número de circ aragonès per Iocari, que uneix acrodansa i clown, i la millor iniciativa per a la promoció del circ a Aragó va ser per ARTmosfera, per incentivar la cultura en el medi rural a través del circ, que utilitza com a eina pel canvi social.

El premi MArcelino a la trajectòria va ser per a Oscar Hornero per la seva creativitat, tècnia i la seva generositat en la docència, i el premi a la jove promesa per a Teresa Magallón, per la innovació i el procés de recerca al trapezi. També va rebre una menció especial del jurat l’espectacle Aware d’Alodeyà Circo Danza per la seva valentia en la recerca, la qualitat del moviment, la tècnica, la música en directe i la recerca de nous llenguatges.
 

Durant la cerimònia de lliurament també va actuar la cia Pakipaya

Compartiu aquesta notícia