El dia del Circ de Breda arriba a la seva quarta edició aquest cap de setmana

Breda acull per quarta vegada el Dia del Circ, que tindrà lloc els pròxims 16 i 17 de novembre organitzat per l’associació sense ànim de lucre Contaminando Sonrisas. La celebració acull nombroses companyies que mostraran els seus espectacles i impartiran tallers en els diferents espais habilitats en aquesta vila del Montseny. Algunes de les companyies programades són Nom provisional, cia Du’k’to i Bucráa Circus amb el seu espectacle de clown “El gran final”.

El dia del Circ és una forma de finançament de Contaminando Sonrisas i els seus projectes per portar espectacles a les persones més desfavorides de diferents països.
El festival començarà divendres amb un espectacle a càrrec dels alumnes de l’escola de circ Los de Santa Maria de Palautordera, i la majoria d’espectacles, una trentena, es podran veure dissabte 17 de novembre a partir de les 10h30 i durant tot el dia fins a la nit.

Al matí hi haurà tallers de circ i a la tarda s’han programat espectacles de dansa, humor, música, titelles, pallassos i altres disciplines circenses. A la nit s’ha organitzat un cabaret i un espectacle de malabars de foc juntament amb sessió de dj.

El Dia del Circ serveix com a forma de finançament de l’associació de circ social Contaminando Sonrisas per a finançar diversos projectes que els porten arreu del món portant espectacles d’arts escèniques a les persones més desfavorides.

Cia Du’k’to, Nom provisional i Bucráa Circus actuen als diferents espais habilitats

Compartiu aquesta notícia