Recollida d'informació sobre la gestió de bolos a l'estranger

Des de les associacions de professionals de les arts escèniques TTP, AAPDC, APdC i APCC estem treballant per recollir informació sobre els viatges de bolos a l'estranger de primera mà, de part dels artistes que han portat darrerament els seus espectacles a d'altres països.

L'objectiu és aconseguir dades concretes i rellevants sobre com es desenvolupen els viatges i tot allò associat com els contractes, els controls a les aduanes, etc, de cara a poder difondre aquesta informació per països a artistes que estigui preparant les seves gires. Aqui us podeu descarregar el pdf per omplir-lo amb la informació de cada país que hagueu visitat. Si ho desitgeu, us la podem enviar en word perquè us sigui més fàcil enviar-nos-la. Podeu demanar la còpia en word i enviar-nos els documents omplerts a projectes@apcc.cat.

Aquesta acció es complementària a les sessions formatives sobre com internacionalitzar espectacles que organitzem entre totes aquestes associacions. La primera de les jornades va tenir lloc el passat 20 de novembre, i Toni González va explicar com saber si el nostre espectacle està llest per internacionalitzar-se. Aquí podeu consultar el document de la sessió.

De cara al mes de gener, estem organitzant una segona sessió més pràctica, amb informació sobre subvencions i informació pràctica sobre la producció de gires a l'estranger. Us informarem aviat sobre la data i el lloc.

Volem conèixer de primera mà les dificultats i problemes a l'hora de viatjar

Compartiu aquesta notícia