Cia Capicúa, Dulce Duca, cia Vaques i Planeta Trampolí, a l’Espai de Carrer 2019

Espai de carrer ha escollit les companyies de circ Capicúa, Dulce Duca, Vaques i Planeta Trampolí per a la  pròxima jornada tècnica per a la contractació d’espectacles d’arts de carrer que tindrà lloc el 12 de febrer a Viladecans. Durant aquesta jornada diferents companyies de dansa, teatre i circ mostren 20 minuts dels seus espectacles a tècnics municipals i programadors/es.

A més de les companyies de circ, també han estat escollides Anna Roca, el Centre de Titelles de Lleida, Galiot Teatre, Kernel Dance Theatre, Minimons, Slow Olou, Vero Cendoyta i Zum-Zum Teatre.

Els assistents també estaran convidats per part de l’organització a un dinar on podran compartir taula i experiències amb tècnics municipals, programadors, companyies…, i se’ls lliurarà un catàleg amb totes les dades de les companyies seleccionades.

Les tècniques i tècnics municipals i les programadores i programadors que vulguin assistir a Espai de Carrer 2019 es poden inscriure en aquest enllaç.

Tots els espectacles presentats a Espai de Carrer, amb excepció de les instal•lacions, estaran disponibles al Programa.cat per tal que els tècnics municipals puguin contractar les companyies en condicions beneficioses per a les dues parts. Les instal•lacions, tot i no estar incloses en el Programa.cat, poden optar a ser seleccionades.

Espai de Carrer està organitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya mitjançant l’Àrea de Mercats de l’Institut de les Empreses Culturals (ICEC), l’Ajuntament de Viladecans i el Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer de Viladecans, amb la col•laboració de Cultura-Diputació de Barcelona.
 

La jornada tècnica per a la contractació d’espectacles d’arts de carrer tindrà lloc el 12 de febrer a Viladecan

Compartiu aquesta notícia