L’APCC treballa ja per a la tercera edició del Sant Martí de Circ

L’APCC ha iniciat fa temps les negociacions amb l’Ajuntament de Barcelona perquè, com l’any passat, el consistori aporti recursos econòmics per fer possible la tercera edició del Sant Martí de Circ, el petit festival que l’associació organitza al barri del Besòs-Maresme des del 2017. Si finalment es confirma aquesta aportació, en breu l’APCC obrirà una convocatòria per a la direcció artística i producció del festival.  

Aquesta convocatòria estarà dirigida a entitats o companyies que vulguin encarregar-se de la direcció artística i de la  producció del Sant Martí de Circ, i la previsió és que la data límit es situï a finals de març. Posteriorment s’obrirà la convocatòria per a companyies i artistes de circ.

El Sant Martí de Circ és un festival de petit format que té lloc al barri del Besòs –Maresme el primer cap de setmana de juliol. Compta amb la programació d’uns cinc espectacles, tallers i un cabaret de circ al voltant del carrer Alfons el Magnànim.

És una iniciativa de l’APCC que té com a objectiu portar el circ als barris de Barcelona, i més concretament al barri que acull un dels seus principals projectes, La Central del Circ. Els dos primers anys la direcció artística i producció ha anat a càrrec de CoopdeCirc, que va guanyar el concurs del 2017.
 

Quan es confirmin els recursos econòmics necessaris s’obrirà la convocatòria de Direcció Artística i Producció

Compartiu aquesta notícia