Redescena estrena la seva Comissió de Circ

La Red Española de Teatros, Auditorios, Circuitos y Festivales ha creat una nova comissió que es dedicarà al Circ. Els seus objectius principals són informar als socis i sòcies de la xarxa sobre espectacles de circ,  visibilitzar les arts circenses i resoldre els dubtes que sorgeixin a l’hora de programar circ a més d’explorar nous públics. Formaran part d’aquesta comissió Irene Pardo, coordinadora, i Juan Pablo Soler, responsable del Teatro Circo Murcia y el Teatro Romea, Luis Lozano, director del Teatro Tomás y Valiente de Fuenlabrada, Xoaquín López de l’Auditori de Galícia i Maria Folguera, directora artística del Teatro Circo Price. Fins ara el circ estava inclòs en la Comissió de Teatre.

El primer Quadern d’espectacles recomanats es farà públic durant la pròxima edició de FETEN i comptarà amb 10 propostes.

A la primera reunió de la comissió s’ha dut a terme un mapeig de les programaciones de circ a Espanya per conèixer de primera  mà l’estat del sector, i aquest mapeig es completarà amb un estudi sobre la situación del circ en sala per tal d’afavorir la programació en espais tancats.

Maria Folguera, membre de la comissió, ha explicat que s’enviarà un sondeig als membres de La Redper conèixer el nivell i ritme de programació de circ i conèixer els interessos a l’hora de programar circ. Per Folguera “el circ pot aportar molt en la captació, comunicación i connexió amb nous espectadors, ja que ofereix més possibilitats de conectar amb el públic jove”, segons explica a ArtezBlai. També s’està treballant la possibilitat de crear un circuit específic de circ.

Aquesta comissió serà l’encarregada d’elaborar el seu primer Quadern d’Espectacles Recomanats

Compartiu aquesta notícia