Vols formar part de la Guia de Companyies de l'APCC?

L’APCC actualitzarà els continguts de la Guia de companyies i professionals online, per tal de fer una posada al dia: incorporar els vostres nous espectacles, i també les propostes dels nous socis i sòcies de l’entitat. A la vegada, també podem eliminar la informació dels espectacles que ja no esteu oferint. Aquí podeu consultar la guia actual en pdf.

La guia està pensada per ser útil per a la internacionalització, i per tant els continguts estaran disponibles en diferents idiomes. Recordeu que també podeu recollir un exemplar en paper de la guia editada en paper el 2017  a l'oficina de l'APCC.

Els socis i sòcies artistes que vulgueu incorporar-vos o modificar la vostra informació a la guia, cal que ompliu aquest formulari amb la informació dels vostres espectacles. La guia dedica una plana per companyia, amb una fitxa esquemàtica amb les dades dels espectacles (3 per companyia) i el contacte. Es dóna un espai important a la imatge, que haurà de ser una fotografia en qualitat d’un dels espectacles.

A més, la guia inclou un annex amb informació dels altres professionals que formen part de l’APCC com distribuïdors/es, gestors/es, tècnics/es, etc. Aquí podeu omplir el formulari corresponent.


Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres al mail projectes@apcc.cat.


ATENCIÓ, en ambdós casos, la DATA LÍMIT per enviar-nos la vostra informació és 17 de FEBRER.

nova versió guia

Fins el 17 de febrer pots incorporar-te o bé actualitzar les teves dades i espectacles

Compartiu aquesta notícia