Contaminando Sonrisas organitza una trobada de circaires a Girona

Per segon any l’entitat Contaminando Sonrisas convoca per al pròxim16 de febrer una trobada de circaires a Girona, al Parc Central a partir de les 11h. L’objectiu de la iniciativa és reunir a tots els artistes i amants del circ que hi vulguin participar, amb la intenció d’englobar tots els nivells i disciplines possibles.

L’entitat vol reivindicar amb aquesta trobada, organitzada els dies del Festival Internacional de Circ Elefant d’Or, la manca d’espais per entrenar i crear circ a la capital gironina. D’aquesta manera es vol fer pública la situació que viuen els artistes de circ de la zona en contrast amb el festival Elefant d’Or, que “no representa per res la realitat del circ català”.

El mateix dia de la trobada tindrà lloc al Teatre el Canal de Salt una gala de circ i també s’està preparant una taula rodona pel diumenge 17 de febrer.

Les persones interessades en participar a la trobada us podeu posar en contacte amb la Júlia Camacho de Contaminando Sonrisas (contaminando.sonrisas@gmail.com).

L’entitat reivindica espais per als artistes de circ

Compartiu aquesta notícia