Johnny Melville, Álex Navarro i Loco Brusca, a la temporada de La Circoteca de Valls

El pallasso escocès Johnny Melville, que forma part de la renovació del clown a Europa, l’artista argentí Loco Brusca així com els clowns catalans Álex Navarro, Albert Vinyes, Adrià Viñas i Alexandra Martini formen part de la programació de la temporada de La Circoteca a Valls, l’equipament de la cia Passabarret.

Johnny Melville actuarà el 8 de març en l’espai anomenat Circoloqui, espectacles de petit format amb un aforament molt reduït amb taquilla inversa. Abans serà el torn de cia Le Puant amb Adrià Viñas,el 15 de febrer, i després arribarà a Valls Albert Vinyes amb “The Show”, i la pallassa reusenca estrenarà el seu no treball el 31 de maig.

D’altra banda, i dins de la programació de Teatres a Valls, l’artista argentí Luis Loco Brusca presentarà el seu nou espectacle “The train… is gone!” a la carpa de circ de Cia. Passabarret el 18 de maig, que estarà plantada com cada any als jardins de Casa Fèlix. Els preus són de 12 o 15€, i es poden acoseguir en venda online o a les taquilles del Teatre Principal de Valls. Aquest nou espectacle de Loco Brusca és un nou registre del clown, i es va presentar al passat Festival de Pallassos de Cornellà.
 
Pel que fa a la formació, el pallasso català Àlex Navarro oferirà un curs intensiu de clown a La Circoteca el cap de setmana del 16 i 17 de març. Navarro ha treballat a diferents festivals de pallasso del món, i ha estat el primer pallasso hispà del Cirque du Soleil, a l'espectacle "Mystere" a Las Vegas, entre 1998 i el 2000. És també l'editor del llibre de Caroline Dream "El payaso que hay en ti” i el creador de la web www.clownplanet.com.

Finalment, una de les activitats “estrella” de l’hivern a La Circoteca és el ‘Circ en família’, que suma cada any nous entusiastes. Es realitza tots els primers diumenges de febrer, març i abril, i consisteix en un taller de gran format on només hi ha una condició: juguen tant els grans com els petits. Enguany es farà els dies 3 de febrer, 3 de març i 7 d’abril.
 
D’altra banda, l’activitat circense continua a l’espai, doncs durant tot el curs i fins a finals de maig es realitzen els cursos regulars de l’escola de circ de Cia. Passabarret, tant per infants (a partir de tres anys) com per adults.
 
Es pot trobar més informació de cadascuna de les activitats a les xarxes socials de La Circoteca o al web www.passabarret.com
 

Compartiu aquesta notícia