Què faràs per celebrar el Dia Mundial del Circ?

Organitzes activitats de circ o participes en espectacles programats al voltant del Dia Mundial del Circ? L’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC)  prepara l’agenda d’activitats organitzades amb motiu d’aquesta celebració, que inclourà les activitats programades del 5 al 21 d’abril.

Per això animem als nostres socis i sòcies a informar-nos de totes les vostres iniciatives de circ que tinguin lloc a Catalunya aquells dies, ja siguin tallers, com formacions, espectacles o bé exposicions. L’agenda de l’APCC tindrà versió online, i es farà arribar als equipaments d’arts escèniques i als mitjans de comunicació i també es difondrà a través de la nostra web.

Per fer-nos arribar la informació sobre les activitats de circ heu de contestar aquest formulari, i per qualsevol dubte us heu de posar en contacte amb nosaltres a través del mail projectes@apcc.cat. Recordeu que teniu temps fins el 24 de març.

Celebració a Mataró
L’APCC i la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya han acordat la celebració del DMC a Mataró el cap de setmana del 13 i 14 d’abril de la mà de l’espai Cronopis. Enguany la celebració internacional està convocada pel dia 21 d’abril però en coincidir amb les vacances de Setmana Santa des de la XECC s’ha decidit que la celebració sigui el cap de setmana anterior.

Cronopis organitzarà tallers, cabaret i espectacle al Parc Central el 13 i 14 d’abril, més endavant un n’informarem amb més detall.

Aquell dia es llegirà el manifest reivindicatiu de l’APCC, que redactaran professionals del circ i que es difondrà dies abans per tal que es pugui llegir també en tots els altres actes arreu de Catalunya.

L'APCC farà una agenda online amb totes les activitats de circ programades del 5 al 21 d'abril

Compartiu aquesta notícia