El circ, present a la Biennal Ciutat i Ciència de Barcelona

La Central del Circ col•labora amb la Biennal Ciutat i Ciència de l'Institut de Cultura de Barcelona amb una proposta participativa aquest diumenge 10 de febrer: el Safari de Ciència, una caminada amb aturades en diversos indrets del recorregut, incloent-hi la platja i el riu Besòs.

Amb una activitat adaptada per a tots els públics, es recolliran dades sobre l'entorn de forma col•lectiva, amb l’orientació i els recursos de diversos projectes de ciència ciutadana combinats amb una proposta conjunta de La Central del Circ i Ateneu Popular 9 Barris amb la presentació de dues peces en creació: Pulsacions de la Cia Voël (a La Central del Circ) i Freqs de Miguel García (a la llera del Besòs), que plantegen el circ com a lloc d’experimentació científica sobre el moviment i el so.

En aquest enllaç podeu consultar un mapa amb el recorregut del Safari de Ciència. Les representacions de Pulsacions a La Central del Circ tindran lloc el diumenge 10 de febrer a les 11 i a les 14h.

L'accès és lliure, amb aforament limitat. Més informació a la web de la Biennal Ciutat i Ciència: www.biennalciutaticiencia.barcelona.

Cia Vöel i Miguel Garcia participen a la programació d'aquest diumenge

Compartiu aquesta notícia