S’obre la convocatòria per a l'equip de direcció artística i producció del Sant Martí de Circ

L’APCC ha obert la convocatòria per a l'equip de direcció artística i producció del Sant Martí de Circ el 2019 i el 2020. L’APCC organitza aquest fetstival des de fa dos anys al barri del Besòs i el Maresme de Barcelona el primer cap de setmana de juliol, i el 2017 i el 2018 l’entitat encarregada ha estat CoopdeCirc, formada per professionals de circ. També s’ha obert la convocatòria per artistes i companyies que vulguin actuar al festival.

Aquesta convocatòria es fa a falta de la confirmació definitiva del finançament del festival per part de l’Ajuntament de Barcelona. Des de l’APCC creiem necessari avançar la convocatòria amb l’objectiu de guanyar temps.

Els objectius principals del Sant Martí de Circ són la promoció i difusió del circ actual català i la creació de vincles de proximitat amb el barri del Besòs i les seves entitats. A més, es persegueix la promoció d’artistes emergents, la difusió del circ actual i contemporani, dona oportunitats de feina a socis/es de l’APCC i usuaris/es de la Central del Circ

Direcció artística i producció
La convocatòria per a l'equip de direcció artística i producció finalitza el seu termini de recepció de propostes el pròxim 24 de febrer, i aquí podeu consultar les bases i trobareu el formulari per inscriure-us. Les entitats o equips que es presentin s’encarregaran de dissenyar el programa del Sant Martí de Circ el 2019 i el 2020. Enguany les dates previstes són el cap de setmana del 5, 6 i 7 de juliol. L’equip escollit també durà a terme la producció del festival als carrers del barri del Besòs i el Maresme de Barcelona.

Es tracta d'una única convocatòria per a un únic equip que s'encarregarà de les dues tasques, direcció artística i producció.

Aquesta convocatòria està oberta a qualsevol artista, artistes, companyia o entitat professional dedicada al món del circ amb capacitat jurídica per actuar com a professional, i no cal ser membre de l’APCC per poder presentar-s’hi.

La data límit per a presentar-se és el divendres 24 de febrer de 2019, i el dia 4
de març es farà pública la direcció artística escollida per part de la Junta de l’APCC.

Si finalment la confirmació del finançament per part del consistori de Barcelona no arriba, s’estableix la data límit del 30 de març per decidir entre l’APCC i l’Equip que surti seleccionat  si tirar endavant o desistir en l’organització de l’edició d’enguany.

La programació haurà de seguir els objectius del festival marcats per la Junta de l’APCC i adequar-se al pressupost existent (aproximadament 30.000,00.-€, iva inclòs). El sou de l'equip de direcció artística i producció està inclòs en aquest import.

L’oficina de l’APCC s’encarregarà de la cobertura legal, les relacions institucionals, farà suport general en la comunicació, gestió administrativa i suport a la producció durant els dies del Festival.

Les candidatures hauran d’omplir aquest formulari inscripció i presentar un esborrany de proposta de programació del Festival  de tres dies, a celebrar bàsicament al carrer, dins el districte de Sant Martí, al barri del Besòs i el Maresme, i adjuntar també un currículum i una distribució pressupostària contemplant tota la despesa.

La informació s’ha d’enviar al correu electrònic projectes@apcc.cat amb l’assumpte EQUIP DE DIRECCIÓ ARTÍSTICA  I PRODUCCIÓ SANT MARTÍ DE CIRC.

Aquí podeu consultar les bases completes.


Convocatòria per artistes i companyies
Es tracta d’una convocatòria pública per a artistes i companyies per a la seva participació en l’edició d’enguany del Festival, que s’haurà de tenir en compte a l’hora de plantejar la programació definitiva del Sant Martí de Circ per part de l’equip de direcció artística i producció.

Es poden presentar espectacles i números fins el 3 de març a través d’aquest formulari. A més, cal enviar a l’adreça projectes@apcc.cat, amb l’assumpte ESPECTACLES SANT MARTÍ DE CIRC, el dossier de l’espectacle, fitxa tècnica completa i dues fotografies, una horitzontal i una vertical (qualitat 300dpi).

Les companyies i artistes interessats en participar al festival també poden enviar les seves propostes d’espectacles

Compartiu aquesta notícia