Obertes les inscripcions per a la tercera trobada de cirqueres

Després de la darrera edició a Granada en el marc del Festival Cau, torna la Trobada de Cirqueres per tercera vegada, enguany a Saragossa del 18 al 20 de març. Ja estan obertes les inscripcions, que encara es poden dur a terme. La trobada s’enmarca en un cicle de dones i circ que es completa amb una formació el 15 i 16 de març i una gala internacional de dones de circ al Teatre Principal de Saragossa el 17 de març.

Aquest encontre es planteja com un temps i un espai segur per abordar qüestions que sovint ens inquieten: visibilització del treball de les cirqueres, gestió dels múltiples rols que exercim en un entorn de circ, participación i acció en espais on les dones tenen representació minoritària, entre d’altres.

Durant la trobada s’organitzaran debats, grups de treball i taules rodones,així com mostres de treballs. Aquí podeu trobar el formulari d'inscripció.

L’espai serà ETOPIA Centro de Arte y Tecnología de Saragossa, i la quota d’inscripció és de 40€,  30€ per a sòcies de CIRCORED  (ACA - Andalusia, Madpac - Madrid, APCC - Catalunya, APCV - València, APCB - Balears, APCG - Galícia, ACPC- Cantàbria, CARPA-Aragó, EZE, APCM- Múrcia) (inclou l’assistència a la trobada, esmorzars i dinars del 18, 19 i 20 de març, sopar del 18 de març i allotjament, amb places limitades)

Serà a Saragossa, del 18 al 20 de març

Compartiu aquesta notícia