Tallers, gala de circ i trobada d'artistes per reivindicar la situació del circ a Girona

Per segon any l’entitat Contaminando Sonrisas convoca aquesta setmana tota una sèrie d’activitats sota el lema “el millor circ el fas tu” a Girona i Salt. D’aquesta manera es vol fer pública la situació dels artistes de circ de les comarques de Girona, amb manca d’espais per crear i entrenar, en contrast amb el Festival Internacional Elefant d’Or, que ignora els artistes catalans.

Durant la setmana s’han organitzat tallers de circ a Salt, dimarts, dimecres i dijous a diferents places de la ciutat de 17h30 a 19h30, i dissabte 16 tindrà lloc la ja segona trobada de circaires al Parc Central de Girona a partir de les 11h. L’objectiu de la iniciativa és reunir a tots els artistes i amants del circ que hi vulguin participar, amb la intenció d’englobar tots els nivells i disciplines possibles.

El mateix dia de la trobada, per la tarda,  tindrà lloc al Teatre el Canal de Salt una gala de circ en què actuaran Andreu Casadellà Oller, Cia. Estampades, TotalCirc, Non Sin Tri, Agustí Margarit Solé, Cia.Ellas i Cia La Corcoles juntament amb el grup de música Tzigan's. Els beneficis de la gala aniran destinats a cobrir les despeses de transport i dietes, dels artistes i tècnics, assegurança de l’espai, i altres despeses per la correcte realització de la gala. Més informació i compra d’entrades a la web de l’ateneu: http://www.ateneucomacros.cat/.

Les persones interessades en participar a la trobada us podeu posar en contacte amb la Júlia Camacho de Contaminando Sonrisas (contaminando.sonrisas@gmail.com).

Contaminando Sonrisas organitza aquestes activitats amb el lema "el millor circ el fas tu"

Compartiu aquesta notícia