Última setmana per presentar propostes per al Sant Martí de Circ 2019

L’APCC ha obert la convocatòria per a les companyies i artistes que volen presentar els seus números i espectacles al Sant Martí de Circ 2019. L’APCC organitza aquest festival de petit format des de fa dos anys al barri del Besòs i el Maresme de Barcelona el primer cap de setmana de juliol, i el 2017 i el 2018 l’entitat encarregada ha estat CoopdeCirc, formada per professionals de circ. Enguany es renovarà l’equip de direcció artística i producció, la convocatòria va finalitzar el passat 24 de febrer.

Aquesta convocatòria es fa a falta de la confirmació definitiva del finançament del festival per part de l’Ajuntament de Barcelona. Des de l’APCC creiem necessari avançar la convocatòria amb l’objectiu de guanyar temps.

Els objectius principals del Sant Martí de Circ són la promoció i difusió del circ actual català i la creació de vincles de proximitat amb el barri del Besòs i les seves entitats. A més, es persegueix la promoció d’artistes emergents, la difusió del circ actual i contemporani, dona oportunitats de feina a socis/es de l’APCC i usuaris/es de la Central del Circ

Convocatòria per artistes i companyies
Es tracta d’una convocatòria pública per a artistes i companyies per a la seva participació en l’edició d’enguany del Festival, que s’haurà de tenir en compte a l’hora de plantejar la programació definitiva del Sant Martí de Circ per part de l’equip de direcció artística i producció. Aquí podeu consultar les bases.

Es poden presentar espectacles i números fins el 3 de març a través d’aquest formulari. A més, cal enviar a l’adreça projectes@apcc.cat, amb l’assumpte ESPECTACLES SANT MARTÍ DE CIRC, el dossier de l’espectacle, fitxa tècnica completa i dues fotografies, una horitzontal i una vertical (qualitat 300dpi).

La data límit és el dia 3 de març

Compartiu aquesta notícia