Torna la trobada d’equilibrisme acrobàtic a Cronopis

Arriba la segona edició de la trobada de mans a mans de Cronopis, que es celebrarà els dies 19, 20 i 21 d’abril a l’espai de circ de Mataró. L’objectiu d’aquesta trobada és construir un espai d’intercanvi, aprenentatge i diversió entre amants i professionals d’aquesta tècnica, amb la proposta d’algunes activitats per part de l’organització però completament oberts a d’altres propostes que es vulguin compartir.

Seguint amb el camí iniciat l’any passat i amb ganes de millorar, l’equip dinamitzador de la trobada vol organitzar unes jornades molt completes. D’aquesta manera, els àpats corren a càrrec de l’organització, facilitant així la logística a la cuina i creant l’espai i el temps per conviure fora de les hores d’entrenament. Aquest any s’ha decidit endarrerir un mes l’esdeveniment per tal d’evitar el fred de la passada edició.

Així mateix, aquest any la inscripció a l’EPA inclou l’entrada a les gales que es duran a terme el divendres i el dissabte, amb la participació de nombrosos artistes de diferents tècniques.

Cronopis serà la seu del Dia Mundial del Circ de Catalunya, amb la programació de diversos espectacles i tallers que es realitzaran durant les dues primeres setmanes d’abril en diferents punts de la ciutat.

Totes aquestes activitats són possibles gràcies a les instal•lacions de les quals disposa Can Fugarolas, espai autogestionat que engloba diverses associacions de caire cultural i en el qual es troba Cronopis.

Recorda que les places són limitades i que la inscripció es tanca el 5 d’abril.

Informació pràctica

QUAN: 19, 20 i 21 Abril 2019

ON: Cronopis Espai de Circ de Mataró. C/Tolón, 5

PREU: 80 €

El preu inclou:
- 3 àpats al dia
- Entrades gratuïtes a les gales de circ del divendres i dissabte nit

Les places són limitades, així que no espereu a l'últim dia per a fer la inscripció.
Data límit: 5 Abril 2019

La inscripció és molt fàcil, només s'ha d'omplir aquest formulari.
Fer el pagament (80€) posant com a concepte EPA_Nom i congnoms i enviar el rebut en aquest mail. (pots fer una transferència o un ingrés a les oficines de Caixa d'Enginyers i BBVA) ES03 3025 0005 84 1433246697.

Del 19 al 21 d'abril a Mataró

Compartiu aquesta notícia