La trobada de professionals Fresh Circus tindrà lloc a Auch durant el Festival Circa

La trobada de professionals Fresh Circus, organitzada pel projecte europeu Circostrada, arriba a la seva cinquena edició enguany amb una cita del 22 al 24 d’octubre a Auch (França) durant la celebració del Festival Circa. Durant  aquests dies tindrà lloc una presentació de projectes de circ vinculats al territori, i actualment està oberta la convocatòria per recollir persones interessades en portar aquests projectes a Auch. El termini  per presentar-s’hi és el 8 de març.

Com és habitual durant el Fresh Circus s’organitzaran diferents taules dedebat i d’intercanvi sobre les arts del circ a nivell internacional. Més endavant trobareu el programa complet en aquest enllaç.

Pel que fa als projectes que interessen per a la seva presentació a Auch, es tracta de 20 iniciatives liderades per projectes de circ lligats al territori capaços de viatjar a Auch amb algun dels seus socis territorials. Concretament es tracta d’espais de circ, accions culturals, xarxes, escoles, etc (no es fa referència a espectacles de circ).

Trobareu més informació en aquest enllaç sobre els projectes que es busquen des d’aquesta convocatòria.

Del 22 al 24 d’octubre, i organitza una presentació de projectes de circ vinculats al territori

Compartiu aquesta notícia