Arriba la 10a edició del Festival Circ Cric

El Festival del Circ Cric de Sant Esteve de Palautordera arriba enguany a la seva 10a edició, que inclourà com és habitual el Festival Internacional de Pallasses, la Fira d’espectacles i altres activitats durant els caps de setmana fins l’1 de juliol.

El Festival comença el pròxim 22 de març amb el concert inaugural a càrrec entre d’altres d’Albert Pla, Joan Garriga, Quimi Portet o Raül Refree, i continuarà amb espectacles de circ i l’estrena de l’espectacle Catacric, amb la companyia habitual del Circ Cric.

Durant els cap de setmana del festival Tortell Poltrona presentarà també el seu espectacle Postclàssic, i també s’ha programat el ja clàssic concert amb la Troba Kung Fu  i el 30 de març el fi de festa amb De Mortimers.

Primera gran cita, la Fira d’espectacles
El 24 de març torna la Fira d’espectacles, tot un dia ple  d’espectacles de circ, tallers, jocs, música, petites passejades, un festival dins el festival amb Pau Segalés, Txo Titelles, Cia la Querida, Bucraá Circus, Micro Brass Band,Bool, Cia Filigranes, Domichovsky & Agranov, Peter Punk,Ademc, La Victoria de les Mil Cares, Pepsicolen i Taller de Circ Quina Gràcia.

Aquí podeu consultar tota la programació.

El festival inclou el Festival Internacional de Pallasses del 13 al 16 de juny

Compartiu aquesta notícia