Formació sobre l’Estatut de l’Artista i els canvis en matèria fiscal i laboral

El 29 de desembre de 2018 va entrar en vigor el Reial Decret- Llei 26/2018 en el que es van aprovar mesures d’urgències sobre la creació artística i la cinematografia. Aquestes mesures es centraven en: fiscalitat, protecció laboral, i de seguretat social, i compatibilitat entre prestacions per jubilació i ingressos per drets d’autor. Juristes i professionals de sector hem analitzat l’impacte i implementació real d’aquestes mesures i hem observat també que no s’han tractat prou  altres propostes que varen presentar-se i que haguessin estat interessants incloure per artistes intèrprets i executants.

Us podeu inscriure en a aquest formulari.

De totes aquestes qüestions i del que suposa per al sector l’aprovació d’aquestes mesures parlarem el proper dia 22 de març a la Fabra i Coats de 10 a 13 hores en la sessió "L'Estatut de l'Artista a debat: impacte sectorial real?".

La sessió està organitzada per les associacions professionals: Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC), Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), Associació Teatre per a Tots Públics (TTP), Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGCC) i l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC).
 
La sessió serà conduïda per les advocades que formen part del departament Jurídic-Laboral de l’AADPC: Cristina Calvet i Andrea Leunda.
 

Informació sobre les ponents
 
Cristina Calvet
 
Advocada. Responsable del Departament jurídic de l’Associació d’ Actors i Directors Professionals de Catalunya, AADPC. Membre del Comitè científic i professora en el Máster en Dret de la Propietat Intel•lectual i industrial de l’Il•lustre Col•legi d’Advocats de Barcelona, entre d’altres formacions que coordina i intervé com a docent. Càrrec de Secretaria de la Junta de la Comissió de Drets d’Imatge i de Propietat Intel•lectual del Il•lustre Col•legi d’Advocats de Barcelona.


Andrea Leunda
Advocada. Responsable del Departament laboral de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya. Especialitzada en Dret Laboral, compagina la seva tasca a l’AADPC amb l’exercici de l’advocacia davant Jutjats i Tribunals.
 
DATA: Divendres 22 de març
HORARI: de 10 h a 13 h
LLOC: Fabra i Coats (carrer Sant Adrià, 20)

 
Confirmeu la vostra assistència en aquest formulari.
 
Preu: Sessió gratuïta per associats i associades a les entitats organitzadores (APCC, APGCC, TTP, APdC, AADPC). 10€ la resta d'assistents

Qimono

El pròxim 22 de març a Fabra i Coats de 10h a 13h

Compartiu aquesta notícia