El circ contemporani, present a les II Jornades d’Investigació en teatre independent

Les II Jornades d'investigació en teatre independent tindran lloc a l’Institut del Teatre de Barcelona del 20 al 22 de març, i en aquesta edició faran atenció al circ contemporani, que ocuparà una de les taules rodones. Serà el dijous 21 de març, en una xerrada sobre “El circ independent i la seva presència a Catalunya” moderada pel nostre soci Víctor Bobadilla, artista i investigador i en què participaran altres membres de l’APCC com Johnny Torres, director artístic de La Central del Circ, i Vivian Friedrich, artista de circ i organitzadora de les Jornades de Dramatúrgia d’aquesta fàbrica de creació.

Les jornades formen part del X Festival Mutis, dedicat al teatre independent, que té lloc fins el 24 de març a Barcelona. Tenen com a objectiu convertir-se en un lloc de debat entre l'àmbit acadèmic i la pràctica escènica, amb la finalitat de generar diàlegs que enriqueixin tant als investigadors i a les investigadores en la matèria com els propis artistes. La intenció és teoritzar sobre el teatre independent a partir de la reflexió i la posada en comú de pràctiques i casos d'estudi.

“Obrim el camp de la investigació per endinsar-nos amb independència en noves formes de creació”, explica l’organització de les jornades.

En l'enllaç podeu consultar tota la programació.

Tindran lloc a Barcelona del 20 al 22 de març a l’Institut del Teatre

Compartiu aquesta notícia