L'Agenda del Dia Mundial del Circ recull més d'una cinquantena d'activitats

L'Agenda del Dia Mundial del Circ elaborada per l'APCC gràcies a les aportacions dels seus socis i sòcies ha recollit més de 50 activitats diàries a CAtalunya entre el 5 i el 21 d'abril. Es tracta d'espectacles i tallers programats en els dies al voltant del Dia Mundial del Circ, que es celebra a nivell internacional el dia 20 d'abril i que a Catalunya l'Associació de Professionals de Circ de Catalunya celebrarà el 13 i 14 d'abril a Mataró de la mà del col·lectiu Cronopis. AQUI podeu consultar l'agenda online.

L'agenda està disponible AQUI online i inclou espectacles i tallers que tindran lloc arreu de Catalunya.Hi trobareu informació sobre la programació organitzada específicament pel Dia mundial del Circ a espais com l'EStruch (Sabadell) a l'Ateneu Popular de 9Barris i l'Escola Rogelio Rivel, a més de l'Escola Saltimbanqui de Vilanova i la Geltrú, la Carpa Revolució de Sant Pere de Ribes  o l'ETCA d'Amposta. També la celebració organtizada a Tiana, que acull al trobada d'escoles de circ, i el Cabaret Jove de l'espai Encirca't d'Arenys de Munt.

A més, també hi trobarem espectacles previstos al Circ Cric, al Festival BUUUF d'Alcoletge, i els espectacles de circ de La Mostra d'Igualada, i molts d'altres que tindran lloc arreu del territori.

Manifest reivindicatiu pel DMC

Des de l'APCC i la Xarxa d'Espais de Circ de CAtalunya (XECC) s'ha encarregat enguany la redacció del manifest reivindicatiu pel DMC a Juanillo, Joan López, artista i formador de circ social de l'Ateneu Popular de 9Barris. Demanem que, de cara a difondre'l, els artistes llegeixin el manifest abans dels actes organitzats amb motiu del DMC arreu del territori. Aquí podeu llegir el text del manifest.

Nou logotip pel Dia Mundial del Circ

L'agenda inclou enguany un nou logo encarregat per l'APCC amb motiu del Dia Mundial del Circ, un logotip en català que s'ha distribuït entre els espais de circ de Catalunya i que es pot descarregar aqui.


 

Inclou espectacles i tallers del 5 al 21 d'abril, gràcies a les aportacions del sector

Compartiu aquesta notícia