Cia Voël preestrena el 3 de maig la seva creació “EX – LIBRIS” a la Central del Circ

La companyia de circ Voël, formada per Jordi Serra i Deborah Cobos presentarà a La Central del Circ el pròxim dia 3 de maig la seva primera creació EX – LIBRIS, que compta amb la música de Marc Sastre. A EX – LIBRIS trobarem moments d’inadvertida felicitat, petites coses o moments en la vida quotidiana que ens fan feliços, que ens fan sortir de la rutina i ens aportan un raig de llum.


Jordi Serra i Baleri (Girona, 1986)
 Format com a portor de mà a mà i portor de Quadrant Rus a l’escola de Circ Rogelio Rivel i diplomat a L’Esac (ècole superièure des art du cirque ), Bèlgica, sota el mestratge de Slava Kukushkin (mà a mà) i Joan Ramón Graells i Yuri Sakalov  (quadrant rus)
 És cofundador del Col.lectiu La Persiana, amb el qual ha fet l’espectàcle Violeta, guanyador de dos premis Zirkolika: millor espectacle de carrer i millor música original.
També ha participat en els següents projectes: Circ Cric, Invisibles ( 21è Circ d’hivern del Ateneu Popular  9 Barris, Cubitus du Manchot ( Le ballet Manchot ), Cia Ytuquepintas ( Per un desig ), Colectivo 9.8 (Split i Petita mort), No feu bromes amb l’amor ( TNC ), La Scabreuse ( reprise Taïteul ), Sacude ( Mundial Natació 2013 – Mundial bàsquet 2014) i  la seva companyia Vol de-Ment, nominats a millor cia Novell premis Zirkolika 2015.

Debi Cobos (Madrid 1985)
Descobreix el món del circ a Mallorca, i des de llavors s’ha format amb diversos professors especialitzant-se en tècniques aèries (trapezi fix, trapezi mini-volant, corda, quadrant rus amb Yuri Sakalov i Joan Ramón Graell…). Ha participat en produccions com Grinyols del Circ Cric, Violeta del col•lectiu La Persiana, Invisibles ( 21è Circ d’hivern del Ateneu Popular  9 Barris, Cia OnCore (França) o Pakipaya Shake Shake Shake.

"Ex-libris" compta amb el suport de: Generalitat de Catalunya, L'Estruch Fàbrica de Creació, Fet a Mataró, Ajuntament de Mataró, Teatre Principal d'Olot, Ajuntament de Moià, La Central del Circ.
 

Ja podeu adquirir les vostres entrades a  4€ a través de la web d'Entradium.

Compartiu aquesta notícia