La quarta edició del Circaire porta a Mallorca a Pepa Plana, Los Galindos, Amer i Àfrica, Mumusic Circus, Kolektiv Lapso Cirk i Du’k’to

El Festival Circaire d’Alcúdia (Mallorca) es consolida i arriba enguany a la seva quarta edició amb una nombrosa programació de companyies residents a Catalunya. Enguany es podran veure els espectacles Paradís Pintat de Pepa Plana, Udul de Los Galindos, Envà d’Amer i Àfrica, Flou Papagayo de Mumusic Circus, Ovvio de Kolectiv Lapso Cirk i la companyia mallorquina i catalana Du’k’to. El festival tindrà lloc del 3 al 5 de maig i compta amb la direcció artística de la companyia mallorquina Circ Bover.

La programació també compta amb companyies internacionals, en global un total de 16 espectacles de diferents procedències, tant espectacles de companyies emergents com de llarga trajectòria.

El festival, que va arribar als 15.000 espectadors el 2018,  enguany també compta amb una jornada dedicada als professionals del circ que tindrà lloc el 3 de maig.

La jornada professional comptarà amb presentacions de projectes de les companyies de circ de les Illes Balears, reunions ràpides amb programadors i programadores, la primera trobada del projecte d’Euroregió Circ Au Carré entre quatre centres de creació d’Occitània (Mallorca, Barcelona i sud de França) que comptarà amb Nini Gorzerino, (La Central del Circ), Jean-Marc Broqua, (La Grainerie de Toulouse,) Sylviane Manuel, (La Verrerie d'Alès) i Marta Barceló i Biel Jordà, (C.IN.E. Sineu) i un taller impartit per Neus Ribas (Institut d’Estudis Baleàrics) sobre ajuts i subvencions per a artistes.
 

El festival d’Alcúdia compta amb una programació de 16 espectacles

Compartiu aquesta notícia