El Sant Martí de Circ escalfa motors

El Sant Martí de Circ arriba enguany a la seva tercera edició, que tindrà lloc al barri del Besòs i el Maresme de Barcelona el cap de setmana del 6 i 7 de juliol. El festival manté el seu petit format amb tallers i espectacles dissabte i diumenge pe la tarda per acabar amb un cabaret final.

El festival  és possible gràcies a l’aportació econòmica del Pla de Barris de l’Ajuntament de Barcelona, que se suma a la de l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC). La programació corre a càrrec de la cooperativa d’artistes CoopdeCirc, que va renovar enguany després de sortir escollida en la nova convocatòria de direcció artística del festival.

Programació gratuïta i familiar
La programació de circ es concentrarà al voltant de l’antic cinema Pere IV, al carrer d’Alfons el Magnànim. Tots els espectacles i tallers són gratuïts i tindran lloc per la tarda del dissabte 6 i diumenge7 de juliol.

Sant Martí de Circ acull una programació per a totes les edats, que recull les diferents línies artístiques del circ que es fa actualment.

Una iniciativa de l’APCC
Sant Martí de Circ és una iniciativa de l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC), que té la seva oficina a La Central del Circ al Parc del Fòrum, pròxima al barri del Besòs. L’APCC és l’encarregada de gestionar aquesta fàbrica de creació dedicada al circ.

L’objectiu del festival, de petit format, és promoure i difondre el circ que es fa a Catalunya i la creació de lligams de proximitat amb el barri del Besòs i el Maresme (districte de Sant Martí) i les seves entitats. La primera edició del 2017 va ser una aposta de l’APCC per endegar un projecte d’exhibició de circ amb l’objectiu que el consistori compartís aquest projecte com ho ha fet des de l'any passat a través del Pla de Barris.

La tercera edició arriba el 6 i 7 de juliol al barri del Besòs

Compartiu aquesta notícia