El Circorts canvia de dates i el 2019 torna el juny

El festival de Circ del barri de Les Corts, el Circorts, torna enguany avançant la seva celebració fins el mes de juny, enlloc del mes d’octubre. D’aquesta manera surt de la programació de la Festa Major del barri. El festival té lloc al carrer Benavent de Barcelona, i torna amb ganes de programar circ emergent, obert a totes les disciplines i amb una amplitud d’horaris per arribar a tot tipus de públic.

Es tracta, com en d’altres ocasions, d’una programació gratuïta i al carrer, pensada per a tots els públics i que vol apostar per artistes emergents. A més d’espectacles, també hi haurà altres activitats participatives i tallers de circ per a tota la família.

Entre els espectacles programats, hi ha la cia Domichovsky i Agranov amb l’espectacle d’equilibris “Davaii", un combinat de circ a càrrec de la cia3, l’espectacle "Ye Orbayu" de la cia Vaques,  “Qui cu qui que quina” de la cia Nom Provisional, "Fil" de Madame Gaüc,  el Sr Stets amb “Loney Orkestar" i Cristi Garbo i Ricardo Cornelius amb "Black and Blue".

El festival tindrà lloc del 14 al 16 de juny

Compartiu aquesta notícia