El 16è Circ d'Hivern de l'Ateneu de 9barris, al Mercat de les Flors

MARAVILLAS - 16È CIRC D'HIVERN de l'Ateneu Popular 9barris, en coproducció amb el Mercat de les Flors, farà una convocatòria per a la premsa el proper dijous 15 de desembre a les 12.30h al Mercat de les Flors.

El Circ d'Hivern, producció íntimament lligada a l'Ateneu Popular 9barris, se celebra per primer cop al Mercat de les Flors degut a les obres de remodelació de l'edifici que ocupa l'Ateneu, a Nou Barris. Amb aquesta col•laboració s'ha buscat poder oferir i millorar el suport a la creació, mantenint i potenciant la qualitat del Circ d'Hivern amb una estructura com el Mercat de les Flors, que també s'hi ha mostrat sensible.

El Circ d'Hivern és l'espai de creació on neix una proposta artística inèdita, basada en les arts del circ, de qualitat i per a tots els públics, que després de 15 edicions s'ha consolidat com un referent de la cartellera nadalenca de casa nostra.

A la roda de premsa es comptarà amb la presència de:
- Cesc Casadesús (director del Mercat de les Flors)
- Toni Llotge (coordinador de projecte de l'Ateneu Popular 9barris)
- Membres de La Família Bolondo (artistes de la companyia de Maravillas, 16è Circ d'Hivern)

Parlaran de la col•laboració entre les entitats (Mercat i l'Ateneu), així com dels detalls de la proposta artística del 16è Circ d'Hivern, la nit de l'estrena amb un programa especial (que comptarà entre d'altres amb la Cia. Delrevés de dansa vertical que estrenarà en exclusiva el seu darrer espectacle amb música i visuals en directe) i les activitats paral•leles. Consisteixen en 2 tallers de circ gratuïts al Mercat de les Flors, els diumenges en què hi ha programades les funcions matinals (12h).
 

Aquí podeu consultar i descarregar el dossier de premsa: Dossier de Premsa Maravillas

 

El 15 de desembre, a les 12.30 h, es presentarà l'espectacle Maravillas en una roda de premsa

Compartiu aquesta notícia