El cartell de Sant Martí de Circ, obra de l’artista de circ Aurora Caja

La tercera edició del Sant Martí de circ calenta motors. Ja podem donar a conèixer el seu cartell, obra de la també artista de circ Aurora Caja. Té la peculiaritat d’estar fet a mà, i simbolitza l’arribada del circ al barri amb tot els valors que això pot aportar. L’obra utilitza les tècniques del guaix, puntafina i collage sobre cartolina. El festival és una iniciativa de l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), que s’encarrega de la seva organització. Enguany per tercer any la direcció artística i part de la producció corre a càrrec de CoopdeCirc. El festival és possible gràcies a les aportacions econòmiques de Pla de Barris de l’Ajuntament de Barcelona.

Com en les altres edicions, el festival tindrà lloc a diferents espais del carrer Alfons el Magnànim, al barri del Besòs i el Maresme el cap de setmana del  6 i 7 de juliol. La programació es donarà a conèixer els pròxims dies i està formada per tallers de circ i espectacles per a un públic familiar.

El festival s’inicia dissabte i diumenge amb tallers de circ per deixar pas després a espectacles al carrer. Diumenge la programació s’acaba amb el Cabaret de circ, que inclou números de diferents disciplines circenses.

El festival torna el 6 i 7 de juliol al Besòs amb tallers i espectacles gratuïts

Compartiu aquesta notícia