L’Abrera Circus es consolida en la seva tercera edició

Abrera, situada al Baix Llobregat, ja té la programació de la seva tercera edició, que tindrà lloc aquest cap de setmana i que inclou entre d’altres les companyies de circ catalanes Circ Pistolet, Los Herrerita i La Tal. Una programació familiar de dijous a diumenge , en el marc de la festa major del municipi, que compta amb la producció de la sòcia de l’APCC i gestora cultural Sònia Martínez.

L’Abrera Circus comença el dijous 27 de juny amb “Quan no tocàvem de peus a terra” de la companyia manresana Circ Pistolet, un espectacle d’equilibris acrobàtics. Divendres els infants de 0 a 4 anys podran experimentar a la instal•lació del Pájaro Carpintero, ple d’instruments, i al mateix temps també es podrà participar del Taller de circ de Los Herrerita per fer un tast de diferents disciplines. Després serà el torn de cia Tot Circ amb el seu espectacle Pirates de circ.

Dissabte hi haurà instal•lacions diferents per a diferents franges d’edat al pati de l’escola Ernest Lluch i diumenge, a més d’instal•lacions, la jornada acabarà amb l’espectacle The incredible box de la companyia La Tal.

Circ Pistolet, Los Herrerita i cia la Tal, algunes de les propostes per aquest cap de setmana

Compartiu aquesta notícia