La Guia de companyies i professsionals de circ de Catalunya s'amplia a més de 120 companyies

 L’APCC ha actualitzat els continguts de la Guia de companyies i professionals online, per tal de fer una posada al dia: incorporar els nous espectacles dels nostres associats i associades i també les propostes dels nous socis i sòcies de l’entitat així com de socis/es que encara no havien publicat els seus espectacles. En total, s'han sumat a la guia una quarentena de companyies i professionals. La darrera actualització va arribar a la vuitantena de companyies i enguany són un total de 120. Aquí podeu consultar la guia actual en pdf.

La guia està pensada per ser útil per a la internacionalització, i per tant els continguts estaran disponibles en diferents idiomes. Des de l'APCC es farà arribar aquesta versió actualitzada de la guia a programadors i programadores.

El document també inclou un annex que també s'ha actualitzat amb informació dels altres professionals que formen part de l’APCC com distribuïdors/es, gestors/es, tècnics/es, periodistes, etc.

La guia és una iniciativa de l'APCC, que va editar-la en paper el 2017 i ja l'ha actualitzat dues vegades en la seva versió online amb les aportacions dels seus socis i socies.

Ja es poden consultar online els espectacles vigents d'aquestes companyies

Compartiu aquesta notícia