Oberta la convocatòria per participar als speed-meetings amb programadors i programadores a Fira Tàrrega

L’APCC organitza de nou els speed-meetings entre socis i sòcies I programadors I programadores a Fira Tàrrega els dies 6 I 7 de setembre a la Llotja de Professionals. Enguany les trobades s’organitzaran conjuntament amb l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya i l’Associació de Teatre per a tots els Públics (TTP) i a causa dels canvis previstos en la distribució de l’espai de la Llotja hauran de tenir llocs als mateixos estands.

Les trobades tindran una durada de 5 minuts i tindran lloc en quatre franges divendres i dissabte, d’11h30 a 12h i de 12h a 12h30. Enguany la convocatòria per als programadors i programadores anirà a càrrec de Fira Tàrrega, i cada associació fa la convocatòria de companyies i artistes interessats/des en participar.

En aquest enllaç trobareu el formulari a omplir amb la informació de la vostra companyia i els vostres espectacles, la data límit és  el 9 d’agost. Des de l’APCC us confirmarem si teniu plaça per al speed-meeting el dia 30 d’agost. Per temes organitzatius (estarem a l’espera de la resposta de programadors/es) no ens és possible confirmar la participació abans.

L'objectiu d'aquesta activitat és facilitar que socis i sòcies puguin presentar els seus espectacles i projectes a programadors/es interessats en propostes de circ, també a nivell internacional. Després d'aquests primers 5 minuts els dos professionals poden posar-se d'acord per continuar la xerrada en un altre moment.

Estand paraigües

Com en d'altres ocasions, l'APCC comptarà amb un estand paraigües a la Llotja de Fira Tàrrega del 6 al 9 de setembre. Les companyies i artistes associats podran deixar el seu material de difusió i podran utilitzar per reunir-se amb programadors i programadores i altres professionals. Si no podeu venir a Tàrrega, ens podeu portar a l'oficina fins dimecres 4 de setembre el vostre material perquè nosaltres el posem a l'estand.

Descomptes en la inscripció professional

Recordeu que els socis i sòcies de l’APCC gaudiu d’un descompte del 50% en el cost de la inscripció com a professionals a Fira Tàrrega, aquí podeu consultar els avantatges que suposa.

Enguany tindran lloc als estands de les associacions professionals de les arts escèniques

Compartiu aquesta notícia