El Festival de Circ de Terrassa recupera la programació matinal en la seva 11a edició

El festival de Circ de Terrassa, nascut el 2009 de la mà de l’associació Tub d’Assaig, recupera la programació matinal de tallers i espectacles de petit format per a la seva 11a edició, que tindrà lloc com sempre al barri la Maurina del 3 al 5 de setembre. La presentació, com ja és habitual, va tenir lloc al Mercat de la Independència de Terrassa.

Durant tres dies a Terrassa es podran veure  13 espectacles de 17 companyies, com  Circ Xic, amb un espectacle familiar de pallassos; Collectif Kaboum, cinc acròbates vinguts de França; Domicovsky & Agranov, que ofereixen un humor agre i àcid en un espectacle sobre gitanos russos on es podrà veure llançament de ganivets; la companyia terrassenca Balusca, que oferirà un espectacle postapocalíptic amb acrobàcies i extravagància; Crique entre nous, espectacle de cinc acròbates francesos amb pals xinesos; o la companyia Filigranes amb l'espectacle "Plis Plas".

Els tallers de circ i els espectacles matinals de petit format es faran a partir de les 12h a una carpa rodona de 10 metres de diàmetre que tindrà un aforament limitat d’un centenar de persones, i necessitaran entrada que es posaran a la venda el primer dia del Festival a un preu d’entre 3 i 5€.

La programació inclou també una gala emergent amb joves artistes així com la gala de cloenda, un dels plats forts que comptarà amb la Cia Vaques, Júlia Campistany, Lorenzo Mastropiero, Veronica Capozzoli, Duo Laos i música de Circonautas.

A més, també estan previstes cinc activitats complementàries música de Djs, jam de malabars i foc, hora del conte i una exposició de la companyia terrassenca Filigranes que enguany celebra el seu 15è aniversari.

El certament que té lloc a la Maurina programa 13 espectacles de 17 companyies

Compartiu aquesta notícia