Arriba la IV edició del Encuentro de Cirqueras

Enguany la Trobada de Cirqueres tindrà lloc a Alacant, del 22 al 24 de setembre, durant la celebració del Festival Circarte.La trobada es planteja com un espai per tractar qüestions que sovint ens inquieten, visibilització del treball de les cirqueres, gestió dels múltiples rols que exercim en l’entorn del circ, participació i acció en espais on les dones tenen representació minoritària, entre d’altres. En aquest cas la quarta edició de la trobada tindrà com el fil conductor la sexualitat.

A més, el dia 21 de setembre tindrà lloc dins del festival Circarte la taula rodona “Entre bambalines. Dones a i darrera de l’escenari” en què participaran artistes cirqueres, gestores i tècniques.El mateix dia el festival organitza la Gala de dones “Circarte en femení”.

La trobada mantindrà els tres eixos temàtics sobre les cure múltiples, l’empoderament contra la desigualtat i inseguretat estructural, i violències. A més, es deixarà espai per a l’intercanvi obert entre les assistents per introduir altres temes.

Fins el 15 de setembre us podeu inscriure a través del formulari d’inscripció.L’organització de la trobada per part de Cirqueras compta amb la col·laboració del Festival CircArte, l’Associació de circ Donyet Ardit i la Conselleria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alacant.

Tindrà lloc a Alacant en el marc del Festival Circarte del 22 al 24 de setembre

Compartiu aquesta notícia