L’APCC estarà present a Firà Mediterrània

L’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) tindrà presència a Fira Mediterrània, la fira d’arts escèniques i música que tindrà lloc a Manresa del 10 al 13 d’octubre. Com és habitual, l’APCC disposarà d’un estand per donar a conèixer la seva tasca com a difusora de circ. Els socis i sòcies que vulguin difondre la seva informació a Manresa només cal que aportin el seu material (postals) a l’oficina de l’APCC fins el dia 9 d’octubre a l’oficina a Barcelona o bé al mateix estand  a la Llotja Professional. Tingueu en compte que els socis i sòcies teniu un descompte del 50% en la inscripció professional a la fira.

A més, els socis i sòcies que demanin l'alta a l'APCC al nostre estand a Fira Mediterrània  se’ls descomptarà la quota del quart trimestre i  per tant no pagaran fins el 2020.

Jornada professional sobre el gènere a les arts escèniques
Dijous 10 la jornada professional de la fira estarà dedicada a debatre sobre “La perspectiva de gènere a les arts escèniques”, en què s’han organitzat diferents taules rodones amb expertes en la matèria.

Aquí podeu consultar tota la programació de la jornada i podeu inscriure-us.

Programació de circ
Enguany la fira ha programat l’espectacle “Teia” de Júlia Farrero, "Flou Papagayo" de Mumusic Circus, i “A la fresca” d’Anna Confetti. Aquí podeu consultar tota la programació de la fira.
 

Els socis i sòcies poden gaudir d'un 50% en la inscripció professional

Compartiu aquesta notícia