La llera del riu Besòs acull la festa de Pallassos sense Fronteres per la Mercè

La Festa Major de Barcelona ha ampliat els espais dedicats al circ en la seva programació, i al Castell de Montjuïc s’ha sumat la llera del riu Besòs, que ja es consolida en aquesta edició amb la festa “Trenquem fronteres” de l’entitat Pallassos sense Fronteres, que dimarts 24 portarà una cinquantena de companyies de pallassos i circ que oferiran els mateixos espectacles que han viatjat a diferents països per fer riure nens i nenes.

Espectacles creació a La Central del Circ
La Central del Circ aporta  a la programació espectacles en procés de creació sota el títol “Masculinitats”, que es podran veure al Fossat Oest del Castell de  Montjuïc dissabte 20 i diumenge 21 de setembre. Aquestes peces aspiren a produir una sacsejada sobre la representació de gènere cismasculí, una manera de ser masculina, que ens ateny a tots i totes, imposada per les institucions, afermada en tots els contextos de la societat i posada a prova mitjançant un comportament que provoca una manera de ser i relacionar-se que no és natural. La mostra anirà a càrrec dels artistes Alejandro Dutra, Antoine Linsale - Artiste de Cirque, Maiol Pruna i Francesco Germini (Maiol & Francesco).

A més, el fossat del Castell de Montjuïc acollirà diferents activitats relacionades amb el circ com els tallers “Penjat d’un fil amb Ponten Pie, La Córcoles, cia Estampades i cia Bergamotto, i espectacles com “Dioptries” de Toti Toronell i Pere Hosta, “Sidecar” de Pessic de Circ, i el Cabaret de circ presentat per Alba Sarraute, entre d’altres peces.L’espai tindrà com a presentador el clown  Claret Papiol.

“Trenquem fronteres”
Aquest és el títol amb què Pallassos sense Fronteres ha programat dimarts 24 l’espai de la llera del Besòs, en què actuaran més d’una cinquantena de companyies de pallassos i circ com Tortell Poltrona, el Negro y el Flaco, els Barlou, Pessic de Circ, Més Tumàcat, Anna Confetti, cia la Intrèpida, circ Los, Moi Jordana, cia Passabarret, Javier Ariza, duo Leti i Fer, entre d’altres. La jornada s’estendrà tot el dia i tindrà lloc en diferents escenaris situats a la llera del riu Besòs a l’alçada de Bon Pastor.

La Central del Circ mostra creacions sota el títol de "Masculinitats"

Compartiu aquesta notícia