Zirkòlika convoca el Premi de Votació Popular 2019

La revista Zirkòlika convoca la cinquena edició del Premi de Votació Popular, en què es demana la col•laboració del públic dels espectacles de circ, perquè valorin els espectacles que més els han agradat. Per participar-hi només cal omplir un formulari (entrar AQUÍ) abans del dia 9 de desembre i indicar el millor espectacle del 2019.

Entre tots els participants se sortejaran dues subscripcions anuals per a la revista de circ Zirkòlika i dues entrades dobles per a la Nit de Circ que organitza Zirkòlika i que enguany se celebrarà el dimecres 18 de desembre a Barcelona.

Durant aquesta gala, es lliurarà el Premi de Votació Popular 2019 a l’espectacle que hagi obtingut més vots i la resta de categories dels X Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya.

Els Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya es van crear l’any 2010 i són un punt de trobada per a tot el sector. El seu objectiu és promocionar el circ i, alhora, dignificar i contribuir a la professionalització dels artistes i companyies del circ català.

La gala dels Premis Zirkòlika tindrà lloc el 18 de desembre a Barcelona

Compartiu aquesta notícia