"Yolo", de Lucas Escobedo, nominat a quatre categories dels Premis de les Arts Escèniques del País Valencià

L’espectacle “Yolo”, una producció del Teatro Escalante dirigida per Lucas Escobedo ha estat nominat a quatre categories dels Premis de les Arts Escèniques que convoca l’Institut Valencià de Cultura. Concretament “Yolo” podria obtenir els premis a millor espectacle de circ, a millor direcció escènica per Lucas Escobedo, a millor artista de circ per Plácido Militano i millor composició musical, a càrrec de Juanjo Llorens. El lliurament de premis serà el 14 d'octubre al Teatre Principal d'Alacant .

“Yolo” té prevista una extensa gira per diferents ciutats de la Comunitat Valenciana i també està programat al Circo Price de Madrid properament. Es tracta d’un espectacle per a tots els públics amb música en directe, que compta amb diferents disciplines (malabars, roda cyr, aeris, etc) de circ per parlar-nos de diferents realitats que ens trobem i posa especial èmfasi a la importància al recolzament del grup.

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport organitza els II Premis de les Arts escèniques, mitjançant l'Institut Valencià de Cultura, amb l'objectiu de reconèixer els professionals escènics valencians i donar-los visibilitat, així com incentivar i promocionar la producció escènica valenciana.

Un primer jurat independent de 9 experts proposats per les associacions professionals de les arts escèniques ha escollit els nominats dels premis. Aquest jurat ha estat format per: Rafa Contreras, Lomi Szil, Cristina Andreu, José Vicente Peiró, Francis López, Carmen Valera, Mar Jiménez, Ester Alabor i Pepe Ayelo.

Els membres del jurat han visionat 70 espectacles de teatre, dansa, circ, arts de carrer i espectacles familiars, estrenats entre l'1 de gener de 2018 i el 30 de juny de 2019. El total d'inscrits en cadascuna de les 18 categories ha sigut de 662 artistes i muntatges. Cal destacar que, segons les bases dels premis, els espectacles produïts per l'Institut Valencià de Cultura o en coproducció amb altres institucions públiques no poden accedir als premis de millor espectacle de teatre, dansa, espectacle familiars i xiquets, arts de carrer o circ.

Un segon jurat d'experts s'encarregarà de decidir els guanyadors d'entre els nominats, el nom dels quals es donarà a conèixer en l'acte de lliurament d'aquests Premis de les Arts Escèniques Valencianes, el 14 d'octubre de 2019, al Teatre Principal d'Alacant.

Per l’espectacle “Yolo” i en les categories de millor espectacle de circ, millor actor, millor direcció escènica i millor composició musical

Compartiu aquesta notícia