La Central del Circ acull les 4es Jornades d’Intercanvi de Dramatúrgia i escriptura escènica

Les jornades d’Intercanvi i Dramatúrgia i escriptura escènica arriben enguany a la seva quarta edició, i tindran lloc del 3 al 5 de desembre a La Central del Circ. Tenen com a objectiu l’exploració del circ com a llenguatge i la reflexió sobre les seves dramatúrgies, així com l’enriquiment mutu entre diferents àmbits de les arts escèniques.

Aquestes Jornades permeten compartir i provar la col·locació d’una tècnica o una altra, la traducció d’un concepte o un altre, o de com amb un material extret de laboratori o treballat en estudi podem evocar noves percepcions que ens facin arribar a unes primeres o noves dramatúrgies.

En aquestes Jornades es treballa amb diferents tècniques de debat i comunicació per a enriquir-nos de diferents opinions sobre la dramatúrgia i la direcció en les arts escèniques. Es tracta d’un temps de reflexió i de trobada per a crear connexions entre els diferents àmbits.

Enguany amb motiu de les jornades La Central del Circ es va obrir una convocatòria per a creadors/es i pensadors/es amb coneixements de circ per tal d’investigar, conversar i discutir sobre la dramatúrgia en el circ contemporani. Aquestes persones desenvoluparan dues activitats obertes durant les jornades, com una reflexió entre teoria i pràctica el dia 4 de desembre i una discussió performativa el dia 5. Més endavant us informarem del programa complet de les jornades.

Del 3 al 5 de de sembre, amb l’objectiu de reflexionar sobre les dramatúrgies del circ

Compartiu aquesta notícia