L’APCC dóna suport al projecte de Can Ribes com a centre de circ a Mallorca

Des de l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya donem suport als nostres companys i companyes de l’Associació de Professionals de Circ de les Illes Balears perquè aconsegueixin que el projecte de Can Ribes com a centre de circ sigui una realitat. Actualment el projecte ja disposa de projecte arquitectònic però és víctima del bloqueig polític per part d’alguns regidors/es del partit de Podem a l’Ajuntament de Palma. Aquest bloqueig ha provocat una gran crisi interna dins el mateix partit.

Des de l’APCC considerem que aquest espai servirà per cobrir les necessitats del sector del circ a les Balears, com a espai d’entrenament, creació, seu de l’associació i formació, entre d’altres activitats. A més, segons la nostra experiència és important qe un centre de circ públic sigui gestionat per una associació de professionals de circ, ja que és l’únic model viable que assegura la seva
Transparència i que de manera horitzontal evita interessos personals o d’empreses.

L’antiga fàbrica de Can Ribes es troba al barri de la Soledat a Palma de Mallorca i té previst dur a terme un projecte de circ social per treballar la cohesió social  i oferir eines a nens i nenes i joves del barri en risc d’exclusió.

L’Associació de Professionals de Circ de les Illes Balears lluita perquè aquest projecte tiri endavant

Compartiu aquesta notícia