Handle with care de Diana Gadish obre la temporada de l’Ateneu Popular de 9Barris

L’Ateneu Popular de 9Barris comença la temporada amb l’espectacle “Handle with care” de Diana Gadish, i continuarà amb la programació de circ el dia 19 d’octubre amb la Fira d’Arts al carrer. Més endavant la cia Moviments mostrarà el seu espectacle en creació Zoom després de la residència La Imparcial. Enguany l’Ateneu ha guanyat un espai a l’aire lliure, la plaça Trobada, que és gairebé una extensió del mateix.

Aquest divendres partir de les 18h la nostra sòcia Diana Gadish portarà " Handle with care", on des de l'humor juga amb elements simples, com caixes de cartró i papers. Amb un llenguatge visual suggerent i poètic, la interacció amb el públic es va desenvolupant fins a transformar totalment l'espai. Després la sessió d’estrena s’acabarà amb el grup de rumba Herederos del Taxi.

El 19 d’octubre l’Ateneu portarà diferents expressions artístiques a racons del barri, números de 10 minuts en escenaris situats a l’espai públic. Si sou artistes i voleu participar cliqueu aquí.

Encara al mes d’octubre la programació inclou la mostra de la residència “La Imparcial” amb la cia Moviments, que presentarà el seu projecte “Zoom” el dia 25. La cia. Moviments està formada per Alejandro Navarro i Rosa Forteza. Fa més de deu anys que trepitgem escenaris i a “Zoom” ens presenten un viatge als pensaments més analítics sobre l'èxit i el fracàs; una excursió a les emocions positives i negatives a través del moviment. Una aproximació a l'èxit professional i una reflexió sobre l'èxit personal; tan individual com en parella. Un dels principals objectius d'aquesta investigació és aconseguir transmetre aquests conceptes a través d’un llenguatge físic a cavall entre la tècnica de circ de mans a mans i la dansa-teatre.

L’Ateneu estrena la plaça Trobada com a escenari d’espectacles

Compartiu aquesta notícia