Circored reflexiona sobre la situació del circ al seu Congrés del 5 al 8 de novembre

La Federació d’Associacions de Professionals de Circ de l’Estat Espanyol, CircoRed, organitza del 5 al 8 de novembre  el seu Congrés anual que ja arriba a la tercera edició. També tindrà lloc el segon CircoMarket, en què s’organitza una trobada amb programadors i programadores i  diferents companyies mostraran peces dels seus espectacles. Les inscripcions per assistir al festival es poden fer aquí.

El Congrés és una trobada per reflexionar sobre els nous reptes a què s’afronta el circ actual i pensar, reflexionar i imaginar el circ de demà i inclou diferents xerrades i taules rodones, a més d’espectacles com “Fang” d’Animal Religion o Orquesta de Malabares de cia Pistacatro.

A més, el Congrés  té com a objectiu incrementar el nombre d’espectacles de circ de les programacions de sales, festivals i circuits, i per això organitza també el II CircoRed Market, que el 7 i 8 de novembre acollirà trobades amb programadors/es i showcases de diferents espectacles.

Entre d’altres, el de les companyies catalanes Cia Vöel amb “Exlibris”, Vivian Friedrich i José Lavandeira amb “I love my car”, “Calin magique” amb Le Cirque perdu, Homenaje amb cia En diciembre i l’Ateneu Popular de 9Barris presentarà el 25è Circ d’Hivern.

Aquí podeu consultar tota la programació.

La tercera edició de Circo Presente Continuo repeteix a Madrid

Compartiu aquesta notícia